Moldex

MOLDEX, SPECIALIST IN PROFESSIONELE ADEM- EN GEHOORBESCHERMING

Kwaliteitsproducten die mensen willen dragen!

Eén van de belangrijkste veiligheidsvraagstukken in de industrie is: Hoe krijgen we het voor elkaar om onze mensen pbm’s te laten dragen?

Op het gebied van adem- en gehoorbescherming heeft Moldex daar het antwoord op. Producent Moldex richt zich bij de ontwikkeling van pbm’s serieus op de gebruiker. Daarmee is de focus op gebruiksgemak, hoog gebruikerscomfort en aantrekkelijk design. De ervaring leert: eenmaal Moldex, zelden meer iets anders. Kom op de NSWE leveranciersmarkt naar de Moldex stand. Bernard Crooy en Roland Groenewoud laten u op donderdag 26 maart de beste maskers in de industrie ervaren.

“Choose to reuse!” Hergebruik een stofmasker en verminder zo afval en kosten.

Moldex is de “Choose to reuse!” campagne gestart om hergebruik van stofmaskers aan te moedigen en een mogelijkheid te bieden afval te reduceren. Tegelijkertijd introduceert Moldex een nieuw herbruikbaar stofmasker. Zelfs bij langdurig gebruik adem je gemakkelijk met de ECHTE herbruikbare stofmaskers van Moldex.

AirWave® filtertechnologie

Om te garanderen dat een FFP masker, zelfs bij herhaaldelijk gebruik, makkelijk ademt, heeft Moldex de AirWave® filtertechnologie ontwikkeld: door het filterdoek op een speciale manier te vouwen wordt het filteroppervlak ruim verdubbeld. In situaties waar andere herbruikbare maskers met een traditioneel filterdoek vaak snel oncomfortabel worden, bieden FFP maskers met AirWave® filtertechnologie bij langdurig gebruik wel een lage ademweerstand.

De Perfecte Combi

De herbruikbare Moldex FFP maskers zijn door de te reinigen maskerrand makkelijk schoon te houden. Een speciaal ontworpen opberghoes voor FFP maskers en desinfecterende reinigingsdoekjes maken het voor gebruikers nog eenvoudiger om hun FFP maskers te hergebruiken. Neem voor meer informatie contact op met uw Intersafe Customer Service medewerker T +31 (0)78 6181400 of bezoek de LinkedIn Moldex pagina.

Terug naar alle leveranciers
" /> Leverancier detail18 - National Safety at Work Event - NSWE

NSWE

Donderdag 26 maart 2020